Odeća, obuća, čarapice i modni dodaci za pse

“Elegancija je jedina lepota koja nikada ne prolazi.” Odri Hepbern

Da Vaš pas bude aktivan i moderan pobrinuo se Pet Republic. Najkvalitetnija odela, jakne, kaputići, džemperići, skafanderi i kabanice za pse najuglednijih svetskih proizvođača, mogu se naći u našem stalnom asortimanu. Sa ponosom Vam predstavljamo i našu robnu marku PET REPUBLIC, gde ćete sigurno naći nešto što će pristajati Vašem ljubimcu.

Odela koja možete pronaći u našim radnjama dolaze u različitim bojama i dimenzijama, tako da mogu zadovoljiti kriterijume za pse različitih rasa kao i estetske kriterijume vlasnika. Bilo da Vam treba deo garderobe za psa koji je praktičan, poput kabanice za pse koja će ga štititi od kiše, bilo da želite komad garderobe koji će biti modni detalj na Vašem psu poput kravate, marame ili leptir mašne, Pet Republic će Vam izaći u susret i svojom ponudom omogućiti da neđete ono što vam je potrebno.

Pored odeće za pse, u ponudi Pet Republic radnji možete pronaći i obuću za pse. Čarape za pse različitih dimenzija i boja će ugrejati šapice Vašeg ljubimca, a uz to omogućiti lakše održavanje unutrašnjosti životnog prostora jer vlasnik može da izuje ljubimca pre nego što uđu.

Brendovi koji vas čekaju u našim radnjama su poznati u svetskim okvirima, među njima su Camon, Duvo+, Flamingo i mnogi drugi.

Prikazano 1 do 24 od ukupno 537 (23 stranica)

Prikazano 1 do 24 od ukupno 537 (23 stranica)