Higijena i kozmetika za pse - kompletna nega

Higijena pasa je jako bitna, te stoga ponuda u Pet Republic radnjama obuhvata veliki broj proizvoda napravljenih od organskih sastojaka i sastojaka prirodnog porekla. Naši proizvodi su savršeno prilagođeni specifičnim potrebama vašeg ljubimca i verujemo da će svako pronaći nešto što će koristiti njegovom ljubimcu.

Pet Republic vam nudi sredstva za higijenu spoljašnjih i unutrašnjih prostora. Kod nas možete kupiti kese za izmet pasa kao i druge uređaje za skupljanje fecesa, zatim otirače za pse koji će omogućiti da ulaze u stan sa čistim šapama, kao i veliki izbor sprejeva i sredstava za čišćenje. Za štence, u našim radnjama možete kupiti pelene za pse i prostirke koje će vam omogućiti da premostite nepopularan period do momenta dok vaš novi ljubimac ne nauči da obavlja nuždu napolju. Kako je nega pasa nešto što je vlasnicima jako bitno, Pet Republic nudi veliki izbor sredstava za negu pasa. Tu su mogu naći šamponi protiv mršenja dlake, šamponi protiv parazita kod pasa, sprejevi za oštećeno krzno ili čišćenje šapa, losioni za čišćenje očiju pasa, sredstva za čišćenje ušiju kao i veliki izbor četki i češljeva za pse koji će omogućiti da dlaka vašeg ljubimca izgleda negovano i sjajno.

Najpoznatiji svetski brendovi koji su se posvetili stvaranju proizvoda vezanih za negu i higijenu pasa nalaze se u našem asortimanu. Tako u Pet Republic radnjama možete pronaći proizvode sa oznakom Duvo+, Flamingo, Foolee, Biogance, Moksi, Camon i mnoge druge.

Prikazano 1 do 24 od ukupno 440 (19 stranica)

Prikazano 1 do 24 od ukupno 440 (19 stranica)