Veterinarska apoteka - program za pse

Svaka životna dob kod Vašeg ljubimca sa sobom nosi određene rizike, tako da sem lečenja, preventiva igra glavnu ulogu u očuvanju zdravlja. U objektima Pet Republica, sa velikim zadovoljstvom, sačekaće Vas naš tim veterinara i svojim stručnim savetima ukazati na moguće alternative i uputiti Vas u ono što Vas interesuje. U širokom asortimanu naše veterinarske apoteke, pronaći ćete lekove, vitamine, suplemente, zaštite i superpremium medicinske hrane.

U radnjama Pet Republic možete pronaći suvu i vlažnu hranu za pse poznatih brendova poput WetSolution Monge ili Royal Canin, koja je usmerena ka zadovoljenju potreba pasa koja imaju određene zdravstvene probleme. Tako u našoj ponudi imamo hranu koja je odgovarajuća za pse sa bolestima srca, sa bolestima jetre, za pse sa dijabetesom, sa kožnim oboljenjima, oboljenjima probavnog trakta i dr. Pored hrane, u ponudi su i dodaci ishrani pasa sa različitim oboljenjima koji takođe utiču povoljno na opšte stanje vašeg ljubimca.

Svi vlasnici pasa su svesni koliku važnost ima preventiva u životu njihovih ljubimaca i koliko povoljno utiče na kvalitet života, a samim tim i na životni vek psa. Zbog toga Pet Republic u svojoj ponudi ima veliki izbor sredstava za čišćenje pasa od parazita, kao i sredstava koji će psa štititi od buva i krpelja koji svojim prisustvom mogu iskomplikovati život Vama i Vašem ljubimcu. Bilo da je Vaša želja ampula, tablete ili ogrlica protiv buva, krpelja i parazita, u našim radnjama ćete pronaći ono što Vam je potrebno. Sistemski lekovi, lekovi za zaceljivanje eventualnih rana kod Vašeg psa, suplementi i vitamini kojim želite da pojačate imunitet psa, sve su to proizvodi koji su u ponudi Pet Republic, a kroz razgovor sa našim veterinarskim timom možete olakšati odluku o tome šta je optimalno rešenje za Vašeg ljubimca.

Prikazano 1 do 24 od ukupno 369 (16 stranica)

Prikazano 1 do 24 od ukupno 369 (16 stranica)