Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Trainer

Za vas koji verujete u prirodu kao izvor nauke i zdravlja i uvek želite da pružite svojim četvoronožnim prijatejima najbolje, nutricionistički stručnjaci su razvili Natural Trainer.

Niz kompletnih i uravnoteženih namirnica nude blagodeti za zdravlje vašeg psa ili mačke na osnovu njihove starosti, veličine i specifičnih potreba, istovremeno poštujući prirodnu ravnotežu.

Prirodni trener - Natural Trainer, kombinacija prirode i nauke

Proizvodi sadrže visokokvalitetne proteine i funkcionalne prirodne sastojke pouzdanih dobavljača. Pažljivi izbor sirovine i odsustvo dodavanja boje, konzervansa i šećera znači da su visokokvalitetni proizvodi -SUPER PREMIUM. Proizvodi sadrže prirodne sastojke - proteine, voćne ekstrakte, žitarice i ostale sastojke kako bi osigurali zdravlje i uravoteženu ishranu.

Spajanje prirode i nauke dovela je do toga da su stručnjaci odabrali najbolje aktivne sastojke prirodnog porekla kako bi vašem psu pružili određene pogodnosti i pomogli mu da održi prirodnu ravnotežu, u skladu sa godinama, veličinom i specifičnim potrebama. Pored proteina životinjskog porekla tu je i ekstrakt ananasa, laneno seme, nukleotidi kvasca, Spirulina, Đavolja kandža, bela rotkva, brusnica, cikorija kao i probiotici važni za pravilno funkcionisanje digestivnog trakta pasa i mačaka.

Od kombinacije prirode i nauke stvorena je linija proizvoda koja našim četvoronošnim prijatejima nudi ukusnu, ali uravoteženu ishranu, kako bi se osigurala dobrobit i zdravlje u svakoj fazi njihovog života.

Natural Trainer u svojoj ponudi ima proizvode za sve uzraste (baby starter, puppy, junior, adult, senior), za sve veličine (mini, medium, maxi), u obliku (vlažne i suve granulaste) i sa velikom paletom ukusa (piletina, jagnjetina, govedina, losos, tuna, svinjetina, pačetina, šunka, belo meso).

Proizvedeno u Italiji - EU.

Logo Raiffeisen Bank