Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Taste of the wild

Taste of the wild je porodični brend.

Kao vlasnici kućnih ljubimaca, osnivači kompanije videli su priliku za visokokvalitetnu, a opet pristupačnu opciju hrane za kućne ljubimce. Inspirisani idejom da niko ne zna šta psi i mačke treba da jedu bolje od sopstvene DNK, stvorili su ukus divljine: kompletna priroda ishrane namenjena vašem psu ili mački, u ukusima za kojima će njihov unutrašnji vuk ili planinski lav žudjeti, i cene koje možete priuštiti.

Danas je Taste of the wild jedan od najbrže rastućih brendova hrane za kućne ljubimce na svetu. Ne prave ništa čime ne bi hranili sopstvene kućne ljubimce. To je standard za koji se pridržavaju svi proizvodi Taste of the wild porodicom.

Napravljeno u SAD.

Vaši kućni ljubimci žude za istim ukusima kao nekada. Savremena nauka dokazuje da vaš pas ili mačka i dalje deli DNK drevnih pasa i mačaka. To je upravo ono što dobijaju sa svim receptima Taste of the wild: vrhunska, kompletna hrana za kućne ljubimce zasnovana na izvorima proteina iz ishrane predaka vašeg ljubimca.

Prženi i dimljeni proteini za kojima žudi vaš pas ili mačka, u raznim receptima bez žitarica i sa probiticima kao što su K9 Strain Probiotici i održivi i sušeni koren cikorije kao izvor prebiotičkih vlakana.

Važni su i antioksidansi koje imaju povrće, mahunarke i voće. Zagarantovani nivoi cinka, selena i vitamina E pomažu u podršci imunološkom sistemu vašeg ljubimca. Takođe tu su slatki krompir, grašak, paradajz, borovnice, maline i još mnogo toga, pružaju vitamine, minerale, moćne antioksidante i vlakna koja pomažu u opštem dobrom zdravlju i blagostanju. I imaju odličan ukus.

Omega-6 i omega-3 masnih kiselina rade zajedno kako bi podržali zdravu kožu i sjajni sloj.

Hrana za štenad su napravljeni od lososovog ulja, izvrsnog izvora DHA. DHA je omega-3 masna kiselina koja pomaže u razvoju mozga i vida kod štenaca, pa je takođe važna za dojilje i trudne pse.

Najbitniji sastojak hrane Taste of the wild je iz pravog mesa, ribe ili živine. Koriste se samo jedinstvene i visoko svarljivi životinjski proteini, uključujući pravu divljač, losos, jagnjetinu, divlju svinju, pečenu živinu ili bizone. Proteini iz ovih stvarnih izvora mesa, ribe i živine pomažu u podršci mišićima, funkciji organa, imunološkom sistemu, zdravoj koži i sjajnom sloju.

Pečeni i dimljeni proteini upareni su sa drevnim zrnima kao što su sirak, proso, kinoja i chia seme za još ukusnije mogućnosti.

Logo Raiffeisen Bank