Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Sera

Sera je kompanija srednje veličine iz Severne Rajne-Vestfalije. Asortiman proizvoda Sera pokriva širok spektar akvarijuma, jezera i terarijuma. Pored hrane za ribe, tretmana i sredstava za filtriranje, Sera nudi tehnološke proizvode kao i proizvode za tretman vode. Kao proizvođač sa preko 2000 artikala za akvarijume, jezera i terarijume, Sera ima sve za specijalizovanu negu životinja i zahteve njihovog uzgoja. Zahvaljujući Sera proizvodima, ukrasne ribe, škampi, gmizavci i vodene biljke mogu se uspešno održavati i uzgajati.

Održavanje akvarijuma, jezera ili terarijuma je veoma raznovrstan i zanimljiv hobi. Glavna filozofija kompanije Sera je da stvari budu jednostavne, omogućavajući korisnicima da se usredsrede na uživanje u podizanju kućnog ljubimca.

Svaki hobi ima svoj izazov, ali i tu i tamo razbacane probleme. Za slične situacije se traže pametna rešenja. Serin istraživački tim je razvio mnoga od ovih rešenja tokom poslednjih nekoliko decenija: Počevši od specijalizovane hrane, hrane za škampe, hrane za reptile i poboljšivača vode koji smanjuju efekte stresa na vodeni svet tokom procesa promene vode. Izuzetno efikasni tretmani koji brzo pomažu protiv infekcija! Jedinstveno sredstvo za filtriranje siporaksa ima kao "derivat" divne parametre u vodi.

Logo Raiffeisen Bank