Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Royal canin

Royal Canin je kompanija koja proizvodi i snabdeva hranu za mačke i pse i izvozi je na međunarodno tržište. Kompanija takođe preduzima istraživanja formulisanja i testiranja rase i simptoma specifičnih nutritivnih zahteva pasa i mačaka.

Kompaniju je osnovao francuski veterinarski hirurg Žan Ketari 1968. Imao je veterinarsku praksu u jednom selu u regionu Gard u Francuskoj i bio je zabrinut da se mnogim životinjama javljaju razni zdravstveni problemi, posebno stanje kože i krzna, a da je uzrok svemu tome bila ishrana. Ubeđena da je uzrok Cathary je osmislio recept na bazi žitarica, koji se u praksi dobro pokazao u rešavanju zdravstvenih problema pasa i mačaka , ta formula se i dan danas koristi.

U zavisnosti od starosti, rase i veličine životinje pravi se posebna formula za pravilnu ishranu kako bi zadovoljila potrebe kako zdravih životinja tako i životinja koje imaju zdravstvene probleme kako bi pomogao u rešavanju istih.

ROYAL CANIN ima svoje brendove koji su podjednako značajni u praćenju raznih potreba kod pasa i mačaka.

Nexgard i Nexgard spectra su proizvodi koji štite životinje od spoljašnjih parazita, takođe ima ulogu u zaštiti protiv srčanog crva.

Frontline i frontline combo spot on koji se aplikuje u vidu ampule ima zaštitu protiv buva i krpelja kod pasa i mačaka.

Broadline za mačke u zavisnosti od veličine mačke pruža kompletnu zaštitu od spoljašnjih i unutrašnjih parazita.

Logo Raiffeisen Bank