Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Rogz

Rogz je jedan od vodećih brendova koji nam dolazi iz Južne Afrike, sa svojim prepoznatljivim i modernim dizajnom osvaja srca vlasnika i njihovih ljubimaca.

Rogz ima veoma širok asortiman izuzetnog kvaliteta koji obuhvata svaku potrebu Vašeg ljubimca. U svom asortimanu raspolaže sa činijama modernog dizajna koje se lako održavaju, sjajnog kvaliteta- 2in1 - keramička za hranu i rostfrajna za vodu koje se mogu prati u mašini za sudove, metalne nerđajuće obložene gumom i keramičke namenjene za mace .

Ležaljke i jastuci koji su napravljeni od specijalnog jakog materijala, raznih dezena, boja i veličina, lake za održavanje, isto tako su vodootporne i oblikuju se baš prema vašem ljubimcu kako bi mu bio ugodan i lep odmor.

Tu su i povoci reflektujući, izložbeni, amortizer povoci dužine 1,4 i 1,8m, amovi raznih oblika, dezena, boja, veličina koji su sastavljeni od udobnog materijala kako bi što mekše bilo vašem ljubimcu, podjednako su kvalitetni amovi za mace koji su podesivi i mogu biti u 3 veličine, ogrlice raznih dezena, veličina i modela, takođe u svom asortimanu ima širok izbor igračaka namenjene za pse i mačke u svakom starosnom dobu kako bi ispratio svaki period odrastanja i učinio da mu bude život još lepši.

Takođe imaju za vaše ljubimce specijalne pločice na kojima može da se ugravira ime vašeg ljubimca kao i odeća za vašeg psa za sve vremenske prilike - snowskin, rainskin, kao i džemperi u svim veličinama poznati po svom već prepoznatljivom dizajnu i kvalitetu.

Ono što je specifično kod Rogz-a pored svog kvaliteta i udobnosti koju pruža isto tako Vam nudi da možete da uklopite sve od opreme u istom dezenu.

Logo Raiffeisen Bank