Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Quicker

Quicker hrana za ribe i kućne ljubimce se proizvodi u modernoj fabrici AGRINATURA koja posluje prema svim standardima koji se danas traže na tržištu, s posebnom stručnošću u području istraživanja i razvoja proizvodnje, napredne tehnologije, upravljanje proizvodnjom i sistematske kontrole kvalitete.

Recepture koje se koriste, nastale su u saradnji sa švajcarskim, norveškim i nemačkim nutricionistima. Jedan je od poznatijih proizvođača u Evropi koji poseduje takvu tehnologiju. Kvalitet tehnologije, opreme i finalnog proizvoda predstavlja temelj ove fabrike za proizvodnju hrane za ribe i kućne ljubimce.

Agrinatura je u Bosni i Hercegovini jedina fabrika za razvoj, proizvodnju i prodaju hrane za ribe i kućne ljubimce.

Unapređenje postojećih i kreiranje novih proizvoda i usluga u skladu sa promenama u poslovnom i društvenom okruženju čine Quicker hranu kvalitetnom hranom za kućne ljubimce. Na površini od preko 6.000 m2 se nalazi proizvodni pogon opremljen sa najsavremenijom švajcarskom tehnologijom. Svu proizvodnju prati stroga kontrola kvaliteta, a njen cilj je osigurati da svi proizvodi zadovoljavaju propisane standarde i sva očekivanja kupaca koja se ogledaju u hranljiivim vrednostima hrane i povoljnoj ceni proizvoda za kućne ljubimce.

Fabrika posluje prema svim standardima koji se dana traže na uređenim tržištima te poseduje ISO 9001 i HACCP sertifikate.

    Proizvodi koje plasira Agrinatura se mogu podeliti u tri kategorije:
  • hrana za pse,
  • hrana za mačke i
  • hrana za ribe (za slatkovodne i morke), kao i rakove.

Kategorije hrane za pse: Standard (Quicker Kani Fish Joy, Quicker Kani Vegetable Mix, Quicker Kani Chicken Adul i Quicker Kani Beef Adult), Premium (Quicker Premium Puppy Mini Midi, Quicker Premium Adult Mini Midi, Quicker Premium Adult Light Mini Breed, Quicker Premium Active Junior i druge) i Super premium.

Kategorije hrane za mačke: Premium (Quicr-Paw Vegetable Mix, Quick-Paw Fish Delight, Quick-Paw Chicken Delight, Quick-Paw Premium Kitten i druge) i Super Premium (Quick-Paw Cat Litter, Quick-Paw Indoor & Sterilized Cats).

Logo Raiffeisen Bank