Brend: Prey

Pray je hrana sa limitiranim sastojcima zasnovanim na izvornoj ishrani pasa i mačaka. Sadrži samo 4 ključna sastojka ili manje (manje u odnosu na već postojeće hrane za kućne ljubimce sa limitiranim sastojcima). Razvijeno od strane veterinara i nutricionista s ciljem da životinja dobije sve neophodne nutrijente iz limitiranog broja sastojaka.

Mogu je koristiti ljubimci sa intolerancijom i alergijama na hranu. U studiji Taste of the Wild laboratorije, 66% vlasnika pasa je izabralo da bude na ""jednostavnom i čistom"" režimu ishrane i isto su odabrali za svog ljubimca ili su zainteresovani za takav vid ishrane za svog ljubimca. Ljubimci se tretiraju i hrane kao ravnopravni članovi porodice. Hrana sa limitiranim sastojcima za kućne ljubimce blisko oponaša ""jednostavan i čist"" profil ishrane, istovremeno nudeći praktičnost komercijalne hrane za kućne ljubimce.

Dostupno isključivo u nezavisnim specijalizovanim radnjama za kućne ljubimce i stočnu hranu.

„Jednostavno i čisto“ - determiniše sve što je neophodno i izostavlja nepotrebno. Sadrži pravi životinjski protein - bez topljenog mesa i bez proteinskih nusproizvoda. Bez žitarica. Sastojci ne sadrže GMO. Bez veštačkih boja, aroma i konzervanasa.

Svaki kilogram hrane sadrži 80 miliona jedinica koje formiraju kolonije probiotika, garantovano. Pomoć u podršci zdravom imunološkom i probavnom sistemu.

Formule za pse sadrže K9 sojine probiotike.

Formule za mačke sadržre održive probiotike. Razvijeni su od strane Taste of the Wild laboratorije specijalno za upotrebu u suvim formulama. Dodaju se posle procesa kuvanja kako bi se osigurala održivost.

Sadrži vitamine i minerale kako bi kućni ljubimci dobili sve ključne hranljive materije. Lososovo ulje je uključeno u svaku formulu kao izvor DHA. Svaka formula sadrži takođe i prirodne arome kako bi se osigurala palatabilnost. Naše prirodne arome ne sadrže MSG (Mononatrijum glutamat).

Proizvedeno u pet američkih proizvodnih pogona. Sve se formule pridržavaju strogih standarda kvaliteta i sigurnosti. Naš sveobuhvatni sistem bezbednosti hrane osigurava da je sva hrana bezbedna i hranljiva kroz: Prečišćena voda. Testiranja proizvoda na licu mesta. Kontrola mikotoksina Mycotoxin control. Testiranje mikroba. Kontrola kvaliteta vazduha.

Prikazano 1 do 7 od ukupno 7 (1 stranica)

Prikazano 1 do 7 od ukupno 7 (1 stranica)