Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Naturo

Naturo je brend koji je osnovala porodica Mackle u Severnoj Irskoj. Firma se već pedeset godina bavi stvaranjem visokokvalitetne hrane za kućne ljubimce. Visok nivo brige i pažnje posvećen je proizvodnji zdravih proizvoda za vašeg ljubimca.

Naturo proizvodi potpuno zdravu i prirodnu hranu za mačke bez žitarica, sa dodatkom taurina koji pomaže boljem radu srca i boljem vidu; kao i potpuno zdravu i prirodnu hranu za pse bez žitarica po specijalizovanim receptima za pse koji imaju problema digestivnog trakta ili alergija.

Proizvodi sadrže isključivo visokokvalitetno irsko i britansko meso (losos, piletina, pačetina, ćuretina, jagnjetina) poznato po svom kvalitetu, savršeno izbalansiranu količinu potrebnih proteina, vlakana, uglenih hidrata, masti i ulja, kao i vitamina i minerala potrebnih za zdrav rast, razvoj i život pasa i mačaka. Hrana je potpuno organska bez dodataka konzervansa, slabo svarljivih životinjskih proizvoda i sintetičkih hemikalija. Naturo sarađuje sa vodećim nutricionistima u svetu kako bi osigurali da receptura i formulacija posebno zadovoljava prehrambene potrebe vašeg ljubimca.

    Hrana za pse se može podeliti u više kategorija:
  • Natural Wet Grain Free (vlažna hrana bez žitarica) i
  • Natural Wet With Rice (vlažna hrana sa pirinčem).

Hrana se proizvodi za sve uzraste pasa.

Hrana za mačke se proizvodi u vidu pašteta bez žitarica.

Logo Raiffeisen Bank