Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Monge

MONGE je brend nastao 1963. godine u Italiji u provinciji Cuneo, bavi se proizvodnjom hrane za kućne ljubimce. Od početka glavni cilj porodice Monge bio je najviši kvalitet hrane koji doprinosi blagostanju pasa i mačaka. Danas ova kompanija sa velikim uspehom izvozi svoje proizvode u preko 80 zemalja širom sveta.

Monge hrana za pse i mačke proizvodi se u velikom broju varijanti, među kojima su premium i superpremium segment, kao i medicinska VetSolution hrana.

Suva hrana proizvodi se u tri različite kolekcije: DAILY, SPECIALITY, BWILD (Low Grain i Grain Free). Vlažna hrana se proizvodi u vidu soseva i pašteta: GRILL, FRESH, SOLO (monoprotein), FRUIT.

Osnovu svake formule predstavlja najkvalitetnije meso kao glavni izvor proteina. Svi proizvodi imaju potvrdu na odsustvo soje i GMO sastojaka. Zdrav nutricionistički sastav upotpunjuju i Xylooligosaccharides (XOS) - nova generacija prebiotika koja izuzetno povoljno utiče na digestivni trakt i imuni sistem. Artičoka, kesten, spirulina i origano predstavljaju dodatni izvor vlakana i antioksidanasa.

MONGE DAILY LINE je osnovna linija hrane za pse sa uobičajenim potrebama. Dostupna je sve veličine, rase i starosno doba pasa i mačaka. Recepti sadrže piletinu kao glavni izvor proteina, ali i prirodne masti, vitamine i minerale čineći ovu hranu kompletnom i balansiranom.

MONGE SPECIALITY LINE je linija hrane za pse i mačke sa različitim potrebama koju karakteriše veliki izbor ukusa: piletina, svinjetina, govedina, jagnjetina, zečetina, pačetina i losos.

Linija hrane BWILD nadoknađuje psima sve neophodne sastojke za životne aktivnosti. Preko 65% sastojaka čine proteini životinjskog porekla dobijeni iz svežeg mesa. Prisustvo omega 3 i omega 6 masti dobijeno kroz ribu ili kroz seme lana, pomaže koži čineći dlaku blistavijom i krzno pogodnijim, mekšim i debljim u zimskim periodima.

    BWild linije obuhvata dve podlinije,
  • GRAIN FREE, formula bez žitarica,
  • I LOW GRAIN, formula sa smanjenim procentom žitarica.
Logo Raiffeisen Bank