Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Manitoba

Manitoba predstavlja sintezu decenijskog iskustva stečenog od strane operatera u ovom sektoru, zahvaljujući posebnoj pažnji posvećenoj odabiru zrna i semena, od porekla do pakovanja, i neprekidnom traganju za novim komponentama koje treba uvesti u formulaciju, omogućava da uvek nudite vrhunske hranljive sastojke za svaku fazu ornitološkog uzgoja.

MANITOBA HOBBY & FRIENDS

Visoko kvalitetne sirovine dostupne u uravnoteženoj smeši za vašeg kućnog ljubimca. Predstavljeno u prikladnom pakovanju i rešenjima proizvoda za ptice, zečeve i male životinje. Kompletna linija proizvoda od hrane do poslastica.

MANITOBA BEST PREMIUM

Potpuna hrana zahvaljujući integraciji Nectar Manitobe i minerala za vaše kanarince, egzotične zebe, papagaje i papige, dostupna u pakovanju od 1 kg i 3 kg.

MANITOBA CHAMPION SOLUTION

Visokokvalitetna sirovina i širok spektar sastojaka, obezbeđeni u uravnoteženoj smeši za sve vaše profesionalne potrebe za vaše ptice; kanarinci, zebe, papagaji, papige, golubovi.

MANITOBA DOLCE FORNO

Profesionalna hrana sa jajima, 100% proizvedena u Italiji.

THALASSA

Proizvodi od vodenih proizvoda iz Manitobe.

MANITOBA je specifična po svom sastavu i prilagođena tako da zadovolji sve potrebe, i može da se pohvali sa svoja 52 standardna proizvoda, dostupna u 379 referenci, koristeći preko 250 sastojaka i 39 namenskih proizvoda za određene vrste. Kako smo poklonili pažnu balansiranja i posebno biranih sastojaka za ptice isto tako u svojoj ponudi imamo širok asortiman namenjen za glodare kao osnovnu hranu nudimo i poslastice kako bi upotpunili asortiman i opravdali naša očekivanja.

Logo Raiffeisen Bank