Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Lechat excellence

LeChat Excellence opseg je razvijen kako bi se obezbedila kompletna i dobro izbalansirana ishrana koristeći sve prirodne sastojke za dobrobit vaše mačke.

Vrhunski sastojci, kao što su piletina i pirinač čine da hrana bude ukusna i dobra za probavu vaše mačke. Odličan odnos Omega-3 prema Omega-6 je efikasno sredstvo za borbu protiv alergijskih reakcija. Svi recepti su bez boje i konzervansa.

LeChat Excellence je linija MONGE koja je superpremium hrana i osigurava dobar i pravilan razvoj vaše mačke. U svom asortimanu ima u ponudi raznovrsne ukuse koji su prilagođeni tako da se dopadne svakoj mački.

LE CHAT ECELLENCE CAT pačetina je kompletna hrana za odrasle sterilisane mačke sa ječmom, jajima i jabukama. Kompletna hrana formulisana sastojcima koji svakodnevno osiguravaju dobrobit naših ljubimaca. Vrhunski sastojci kao što su pačetina i ovas su ukusni i lako svarljivi; jabuke su izvor vlakana i zajedno sa L-karnitinom pomažu u održavanju idealne težine. Napravljen od prebiotika (FOS [fruktooligosaharidi] i MOS [mananski oligosaharidi]) za dobrobit creva. Bez veštačkih boja ili konzervansa.

LE CHAT EXCELLENCE HAIRBALL CHICKEN je kompletna hrana za odrasle mačke sa piletinom u osnovi, pirinčem, jajima i jabukom koja pomaže u izbacivanju dlaka kod mačaka. Le Chat Excellence je linija proizvoda stvorena da ponudi samo najbolje za vaše mačke. Kompletna hrana formulisana sastojcima koji svakodnevno garantuju dobrobit naših četvoronožnih prijatelja. Recepti sa visokim kvalitetom hrane za životinje poput jaja, izvora visoko svarljivih proteina sa povišenim biološkim vrednostima. Vlakna pulpe jabuke i graška, izvori rastvorljivih i nerastvorljivih vlakana, pomažu u izbacivanju dlaka.

LE CHAT EXCELLENCE KITTEN CHICKEN je kompletna hrana za uzgajanje mačića sa piletinom, pirinčem, jajima i jabukom.

Le Chat Excellence je linija proizvoda stvorena da ponudi samo najbolje za vaše mačke.

Kompletna hrana formulisana sastojcima koji svakodnevno garantuju dobar razvoj i napredak.

Recepti sa visokim kvalitetom hranljivih materija poput jaja, izvora visoko svarljivih proteina sa povišenim biološkim vrednostima i pulpe jabuke, izvora rastvorljivih vlakana za fiziološku pravilnost crevnog trakta.

Formuliran sa uravnoteženim odnosom kalcijum / fosfor za podršku rastu zglobne hrskavice i razvoju skeleta.

LE CHAT EXCELLENCE SENSITIVE LOSOS je kompletna hrana za za odrasle osetljive mačke sa lososom, pirinčem, jajima i jabukom. Recepti sa visokokvalitetnim hranljivim materijama poput jaja i lososa, izvora izuzetno ukusnih proteina i sa povišenim biološkim vrednostima, za osetljive mačke.

Formulirano sa pulpom jabuka i prebioticima (MOS i FOS), izvorom rastvorljivih vlakana za fiziološku pravilnost crevnog trakta. Takođe u svojoj ponudi ima široki asortiman preliva prilagođene uzrastu mačke kao i posebno formulisane za sterilisane mačke sa raznim ukusima kako bi učinili mačkama potpuni užitak

Logo Raiffeisen Bank