Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Gemon

Monge je italijanska kompanija sa preko 50 godina iskustva, osnovanemon High Premium Quality nova je paleta pseće hrane napravljene od vrhunskih sastojaka kako bi vaš četvoronožni prijatelj osigurao zdravu svakodnevnu ishranu. Ovi posebni proizvodi formulirani su s vrhunskim elementima što ih čini bogatima esencijalnim proteinima, vitaminima i mineralnim solima za uravnoteženu prehranu i razvoj vašeg vjernog prijatelja.

Gemon se razlikuje po veličini, težini, načinu života i starosti vašeg ljubimca, a pokrivaju i sve posebne prehrambene potrebe. Gemon High Premium Quality kible sadrži sveže meso.a je 1963. godine.

Fabrika hrane za kućne ljubimce se nalazi u Monasterolo di Savigliano, italijanskoj provinciji Cuneo. U svom širokom asortimanu imaju premium, superpremium brendove i Vetsolution liniju sa pse kojima je potrebna posebna ishrana.

Neke od linija MONGE su: Monge natural superpremium, Bwild, Vetsolution, Specialdog excelence, Gemon, Simba, Artu...

Gemon uključuje i suvu i mokru hranu i namenjena je svakodnevnoj hrani vašeg psa. Suva je kompletna hrana za pse svih rasa sa dodatkom vitamina za poboljšanje blagostanja vašeg ljubimca. Ukusni zalogaji su pečeni u peći i začinjeni u francuskom stilu! Visok sadržaj plemenitih proteina i dobra integracija vitamina, dobra svarljivost. Ukusni mesni zalogaji (piletina, pačetina, ćuretina, govedina, losos, tuna) kao i povrće. Dok je mokra hrana obogaćena mineralnim solima i vitaminima, aromatizovana prirodnim aromama. Pakuje se u obliku sosića, paštetica, konzervi i u vidu suve hrane - granula .

Logo Raiffeisen Bank