Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Duvo+

Laroi Group se ne oslanja na jednu marku ili grupu proizvoda, već je „kuća brendova“: prodavnica sa nekoliko odeljenja koja nudi preduzećima i njihovim klijentima širok spektar jakih brendova, pojedinačnih partnerskih brendova i vodećih svetskih marki. Štaviše, postoji mnogo predmeta koje nećete naći drugde. Nudi široku paletu proizvoda za sve ukuse, a uz proizvod koji udovoljava gotovo svim potrebama, zaista postoji nešto za svakoga.

Međunarodno porodično preduzeće Laroi Group koristiće sveobuhvatan asortiman hrane i dodataka za kućne ljubimce i podeliti svoja dugogodišnja znanja i iskustva u ovom sektoru kako bi postalo izabrani partner za maloprodaju, profesionalce i veletrgovce koji žele da se istaknu u stvaranju najbolje moguće veze između ljubitelji životinja i kućni ljubimci. Zahvaljujući svakodnevnom trudu svih naših zaposlenih, Laroi Group je prerasla u međunarodno porodično preduzeće na tržištu hrane za kućne ljubimce i drugih predmeta za porodične ljubimce. Naši prodajni timovi u Belgiji, Luksemburgu, Holandiji i Francuskoj ciljaju maloprodaju i trgovce sa našim asortimanom proizvoda od preko 10 000 proizvoda. Takođe održavamo redovnu komunikaciju sa raznim veletrgovcima i trgovinskim lancima u preko 60 zemalja.

Fokus - u našem asortimanu proizvoda - je na inovacijama koje nude dodatnu vrednost i koje proizilaze iz dugoročnog partnerstva sa proizvođačima iz celog sveta. Svojom ponudom proizvoda težimo da osiguramo optimalnu percepciju odnosa između ljubitelja kućnih ljubimaca i životinje.

Logo Raiffeisen Bank