Vaša Korpa
Responsive image
Korpa je prazna.

Besplatna isporuka za kupovinu preko 3.000,00 RSD

 
logo.png

Dr.vet

U Dr. Vet timu zajedno imaju više od 30 godina iskustva u oblasti veterine, odgoja izložbenih pasa vrhunskog kvaliteta koji su postigli rezultate svetskih i evropskih šampiona, suđenja na međunarodnim FCI izložbama, stručne nege i ulepšavanja ljubimaca, kao i preko 20 godina staža u proizvodnji hrane za životinje.

Multivet - VITAMINSKO MINERALNI DODATAK U ISHRANI PASA i MAČAKA

Multivet se preporučuje kod sportskih, službenih i lovačkih pasa naročito u periodu pojačane fizičke aktivnosti. Multivet se pokazao dobro i kao dodatak u ishrani pasa i mačaka koji su bili izloženi stresu, dugim transportima i promeni sredine. U takvim situacijama apetit pasa opada, pa se na osnovu toga depo i zalihe vitamina i minerala u organizmu smanjuju.U ovim slučajevima preporuka je terapeutska doza Multiveta 2 tablete na 10 kilograma telesne mase.

KALCIVET

Kalcivet se koristi kod štenadi i mačića počevši od 3 do 12 meseci starosti. Sadrži sve što je potrebno za najosetljiviji period života svakog psa i mačke (optimalan odnos Ca i P, kompleks vitamina i minerala, amino kiseline) za podršku izgradnji koštanog i mišićnog sistema, za pravilno i jako zubalo.

DERMAVET

Dermavet se koristi kod alergijskih reakcija na koži, iritacija zbog prisustva parazita, upala kože. Preporučuje se 2 puta godišnje prilikom menjanja dlake i pojačanog linjanja.

MOBILITYVET

Mobilityvet se preporučuje preventivno kod mlađih kategorija pasa i mačaka posebno u periodu od 4 do 10 meseca života kada je rast najintenzivniji radi prevencije deformiteta skeletnog sistema, slabih zglobova i mekih tkiva.

REPROVET male

Reprovet male se preporučuje kod mužjaka kod kojih je dijagnostikovan problem sa kvalitetom semena. Takođe preporučuje se kod izložbenih i radnih jedinki koje tokom godine imaju veći broj parenja. Reprovet male povećava broj spermatozoida i procenat normalnih oblika. Utiče na njihovu pokretljivost dajući im više energije i tako može da doprinese povećanom procentu oplođenih jajnih ćelija.

REPROVET female

REPROVET female pospešuje ovulaciju i sazrevanje jajnih ćelija, prevenira brojne komplikacije koje onemogućavaju začeće, pomaže u rastu i razvoju posteljice i ploda.

CORVET

CORVET je namenjen svim kategorijama pasa i mačaka koji imaju smetnje u radu kardiovaskularnog sistema. Doprinosi normalnoj funkciji srčanog mišića i održavanju energetskog metabolizma. Corvet kao preparat koji predstavlja kombinaciju komponenata koje učestvuju u procesima stvaranja energije i antioksidanata predstavlja odličnu podršku psima i mačkama sa kardiovaskularnim oboljenjima.

Logo Raiffeisen Bank