Brend: Simba

Baldassarea Mongea je osnovao MONGE 1963. godine u Italiji. Milioni Italijana preselili su se sa sela u gradove. Naši četvoronožni prijatelji postajali su deo domaćinstva koje je zahtevalo sve više brige i pažnje tako da je shvatio da je promena prehrane pasa i mačaka neophodna.

Monge je bila je prva fabrika u Italiji koja je proizvodila mokru hranu za pse i mačke. 1968. godine počela je proizvodnja vlažne konzervirane hrane.

Monge grupa predvodi u proizvodnji celovitih, prirodnih i uravnoteženih dijeta za kućne ljubimce u svim fazama života. Monge Natural Superpremium linija nudi kompletnu i uravnoteženu hranu zasnovanu na veličini rasa pasa. Kompanija koja ima 50 godina iskustva u pripremi ukusnih recepata neophodnih za svakodnevno dobrobit vašeg psa.

Svi recepti su formulisani kako bi održavali vaše pse u normalnom telesnom stanju, na osnovu njihove starosti i aktivnosti. Izvori proteina vrhunskog kvaliteta, masti, vitamini i mineralne soli svakodnevno su neophodne hranljive materije. Liniju karakteriše više svežeg mesa i manje žitarica.

Bez veštačkih boja i bez konzervansa, napravljeno u Italiji i bez testa okrutnosti.

Monge nudi nekoliko podgrupa specijalizovanih za neku grupu životinja podeljenu na superpremijum, high premium, premium kao i medicinsku hranu za pse i za mačke. Za sve uzraste /puppy, adult, senior/ i podeljenu po veličini / extra small, mini, medium, maxi/ kao i monoprotein i speciality.

Monge brandovi podlinija su -Monge, Be wild, Special dog, Gemon, Simba, Artu, Vet solution- medicinska hrana.

Paleta Simba uključuje i suvu i mokru hranu i namenjena je svakodnevnoj hrani vašeg psa.

Suva je kompletna hrana za pse svih rasa sa dodatkom vitamina za poboljšanje blagostanja vašeg ljubimca. Ukusni zalogaji su pečeni u peći i začinjeni u francuskom stilu! Visok sadržaj plemenitih proteina i dobra integracija vitamina, dobra svarljivost. Ukusni mesni zalogaji /piletina, pačetina, ćuretina, govedina, jagnjetina, losos, tuna kao i povrće/. Dok je mokra hrana obogaćena mineralnim solima i vitaminima, aromatizovana prirodnim aromama.

Pakuje se u obliku sosića, paštetica, konzervi i u vidu suve hrane - granula.

Prikazano 1 do 24 od ukupno 47 (2 stranica)

Prikazano 1 do 24 od ukupno 47 (2 stranica)