Brend: Flexi

Milioni zadovoljnih vlasnika pasa širom sveta koriste jedinstveni izum iz Nemačke: fleksi povodnik. Nisu samo lideri na tržištu u preko 90 zemalja, već su i pronalazači fleksibilnih povodnika. Od 2010. godine flexi takođe pripada jednom od brendova veka.

Fleksi povodnici su samo po sebi malo čudo - prepuno inovativnih ideja, patentirane tehnologije i ručno izrađenih detalja. Svaki model se sastavlja ručno i podvrgava se raznim proverama kvaliteta pre nego što ga vaš ljubimac zaista iskoristi. 300 zaposlenih u Bargteheide, Nemačka, vođeni su novim i neočekivanim. Celokupnu kreativnost primjenju na pse, na njihove želje i na njihove potrebe.

Njihovi povodnici su proizvodi ekskluzivnog kvaliteta. Oslanjaju se na naprednu tehnologiju, vrhunske materijale i iskusnu ručnu izradu kako bi stvorili proizvode koji ispunjavaju njihov posao - psima obećavajući dobar život.

Savršeno dizajnirani dvobojni povodnik genijalan je upadljiv u oči kako god ga pogledate. Nova udobnost pruža vam sve funkcije koje želite za šetnju koja će vam se svideti. Više kontrole zahvaljujući boljim kočnicama. Još dodataka poput LED sistema za osvetljenje ili Multi Bok-a za čuvanje poslastica ili kifli sa vrećama za otpad.

Uživajte u šetnji!

Prikazano 1 do 24 od ukupno 245 (11 stranica)

Prikazano 1 do 24 od ukupno 245 (11 stranica)